fredag 5 juni 2015

Exlusivt Erbjudande ! Få Murad Renew Radiance för 1250 kr till ett värde av 2120 kr här + Gåva på köpet när man köper två produkter till värde av 350 krProblemlösande och förbättrande hudvårdsprodukter som hjälper dig att få en hälsosammare hud, fri från problem. Murad är ett av hudterapeuternas favoritmärken tack vare effektiva produkter av högsta kvalité. Dr. Howard Murad är erkänd som en av de främsta i USA inom hudvård och han har ägnat sitt liv åt vetenskapen om intern och extern hudvård.

Murad Celebrate You! Renew Radiance

En hjälp till slätare, jämnare och mer hälsosam hud med en återställd fuktbalans.
En stärkande rengöringsgel som renar stressad hud genom att avlägsna orenheter och återställa fuktbalansen i en uttorkad hud. Ett serum som ger huden en naturlig lyster och ökar motståndskraften mot miljöbetingade skador. Behandlar en livlös hud som fått en ojämn hudton och struktur till följd av hyperpigmentering och skador.
En dagkräm som stimulerar kollagenproduktionen tillsammans med C-vitamin, och ger en vacker lyster. Samt en ultrakoncentrerad och silkeslen kräm som ger långvarig fukt utan att kännas fet. Den absolut mest återfuktande produkt som hudvårdsexperterna på Murad någonsin har erbjudit. Den sammetslena formulan är skonsam mot känslig hud och ger mjukhet och komfort hela dagen.
Detta set innehåller:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar