måndag 23 november 2015

Utlottning ! Få ditt eget Hårvårdskit från Moroccanoil här på bloggen !


Utlottning ! Få ditt eget Hårvårdskit från Moroccanoil här på bloggen !

Jag tycker den här serien är så bra att jag kommer nu lotta ut underbara kombination av schampo , balsam och inpackning i en fin presentpåse till värde av 857 kr . Enkelt att ta del av utlottningen en kommentar och maila din adress till evelina723@hotmail.com . 

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Ett härligt schampo som hjälper till att stärka ditt hår! Den milda, rengörande och stärkande formulan hjälper till att vårda skadat hår. Rik på antioxidanter, keratin och fettsyror hjälper den till att ge håret spänstighet, glans och fukt.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Ett härligt balsam som hjälper till att stärka ditt hår! Den milda, rengörande och stärkande formulan hjälper till att vårda skadat hår. Rik på antioxidanter, keratin och fettsyror hjälper den till att ge håret spänstighet, glans och fukt.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Denna ljuvliga hårinpackning är rik på arganolja och vegetabiliskt protein som ger näring på djupet till håret för att stärka och förbättra elasticiteten - för ett starkt, välmående hår!
 • Passar matt & skadat hår.

Special Erbjudande ! Moroccanoil Special Edition Moisture Repair Shampoo & Conditioner Duo Här !


Moroccanoil

Moroccanoils berättelse startade när medgrundaren Carmen Tal reste runt i Israel och gjorde en färgbehandling som lämnade hennes hår i väldigt dåligt skick, då tog en vän med henne till en salong där hon fick en otrolig oljebehandling som lämnade hennes hår glansfullt, mer hanterbart och mjukt - och på den vägen är det.
Moroccanoil®, ett märke med passion för vackert hår. Moroccanoils produkter innehåller näringsrika, innovativa formulas som ger magnifika resultat. Produkterna som verkligen fungerar!


4 kommentarer:

 1. Mitt hår behöver det här! :-D

  SvaraRadera
 2. Mitt hår behöver det här! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda ! Var snäll maila din adress till evelina723@hotmai.com så kommer du vara med i utlottningen , Lycka till ! mvh
   Evelina

   Radera
 3. Jag vill vara med om denna underbara utlottning , skulle verkligen behöva ett lyx paket med hårvård

  SvaraRadera