tisdag 9 juni 2015

Tips ! Få en Strålande Ungdomlig Hy Lyxiga produkter som fungerar
Ett kit med Bee Venom's fantastiska produkter. 
Innehåller:
Bee Venom Super Serum:
-Bee Venom Super Serum är ett djupverkande och återfuktande serum som jämnar ut hudtonen och fyller ut fina linjer och rynkor.
Bee Venom (Melittin peptid) ökar blodcirkulationen i huden och verkar uppstramade likt botox.
Bee venom Eye:
-Bee Venom Eye arbetar på samma sätt som serumet och krämen i samma serie. Bee Venom (Melittin peptid) ökar blodcirkulationen och verkar uppstramande på samma sätt som botox och arbetar i synergi med växtstamceller för att synbart förbättra hudtonen och elasticiteten.
Bee Venom Moisturizer:
-Bee Venom Moisturizer är en innovation från Rodial. Krämen använder Bee venom (ett typ av naturligt botox) i synergi med ett unikt komplex av växtstamceller för att synbart förbättra hudens ton och elasticitet.
Ingredienserna Cyclopeptide-5 och Juvinity™ förfinar hudens yta genom att plumpa upp och jämna ut uppkomsten av fina linjer och rynkor. Huden återfuktas effektivt med hjälp av hyaluronsyra och sheasmör.
Resultatet? En stålande och mer ungdomlig hy!

Bee Venom Eye:
- Applicera morgon och kväll.
- Applicera försiktigt en liten mängd under ögonen och huden runt ögonbrynsbenet.

Bee Venom Moisturiser:
- Applicera dagligen på ett rengjort ansikte och hals.

Bee Venom Super Serum :
- Massera försiktigt på ett rengjort ansikte och hals .
- Låt absorbera ordentligt.

Rodial skapades av grekiska Maria Hatzistefanis som med sitt märke vill bygga en bro mellan vetenskaplig och naturlig hudvård. Med hjälp av en kombination av avancerad teknologi och noggrant utvalda ingredienser från växtriket, ofta härstammande från gamla civilisationers traditionella medicin, har hon skapat innovativa serier som fått uppmärksamhet i modemagasin världen över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar