fredag 5 juni 2015

Tips ! Swedish Beauty & cosmetics awards Produkter- Nu kan du får salongsbehandlingar hemma i lugn och ro och när du vill - Här är tipsen
En riktigt skön och enkelt sätt att få en salongsbehandling hemma och varför inte ta hem vännerna och ha en spa kväll , det är hur mysigt som helst med lite gott att äta och dricka . Men massor med spa och avslappning hemma och det bästa gott sällskap . Man slipper gå till salongen och boka tid , den enda tiden man behöver boka är med sig själv och / eller vännerna. Jag rekomenderar Sqoom och gott sällskap för ett underbart resultat som verkligen ger själen energi.

Finns även i svart 

SQOOM Starter kit Basic Anti-Age, White

SQOOM är en patenterad kosmetiskt tillämpade enhete som kombinerar jontofores och ultraljud. Teknologin gör det möjligt att transportera stora mängder förnyande aktiva ingredienser djupt ned i huden. Denna kombination har länge varit en favorit bland salongsbehandlingar, tack vare SQOOM kan du nu använda samma metod i bekväm hemmamiljö. Detta är förmodligen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vacker hud.
Detta set är framtagen för mogen hy, men passar även för dig med problemhy. Det innehåller två produkter som rengör huden på djupet och effektivt tar bort orenheter, makeup-rester och talgöverskott. Den reducerar synbarheten av rynkor och fina linjer samt hjälper vid regelbunden användning till med hudens cellförnyelse.
Se hela SQOOMs sortiment.
Detta set innehåller
1 x SQOOM-enhet, vit.
1 x SQOOM xCential Cleanser, 50 ml.
1 x SQOOM xCential H+, 50 ml.


SQOOM xCential OL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar