lördag 7 november 2015

Exclusive Erbjudande ! Gåva till värde av 345 kr från ANASTASIA Beverly Hills vid köp av varor för 499 kr här får du den !


Exclusive Erbjudande ! Gåva till värde av 345 kr från ANASTASIA Beverly Hills vid köp av varor för 499 kr här får du den !


Anastasia Beverly Hills

Den absolut största trenden inom make-up för ögonblicket är ögonbryn. Trenden kommer givetvis från USA och är nu på väg att inta Europa och Asien. Ögonbrynen är det viktigaste ansiktsdraget hos varje person. Förutom att ha en funktionell betydelse, är ögonbryn också det mest uttrycksfulla i ett ansikte, och kan ändra utseendet dramatiskt utan kosmetiska ingrepp. Perfekt formade och färgade ögonbryn är den lättaste och bästa vägen till en snabb och effektfull ansiktslyftning.
Många kvinnor får idag sina ögonbryn plockade och stylade på en salong, men det är viktigt att underhålla brynets form varje dag mellan behandlingarna. I Anastasias glamourösa kollektion finns alla produkter en kvinna behöver för att själv skapa de perfekta ögonbrynen varje dag.
Om Anastasia Anastasia Soare är internationellt känd som "the eyebrow guru" eller som bl a Oprah Winfrey refererar till "the queen of eyebrows", hon njuter en ikonaktig status bland Hollywoods elit av superstjärnor. Några av hennes fasta kunder är: Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Ritchie och Reese Witherspoon för att nämna några.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar