söndag 6 december 2015

Här kommer tipsen för en Intensiv återfuktande hår inpackning som får håret att se friskt och vackert ut!

Här kommer tipsen för en Intensiv återfuktande hår inpackning som får håret att se friskt och vackert ut!

Tips ! För snyggt och välskött hår med Moroccanoil allt för ditt utseende. 
Inpackning för ditt hår , jag använder det jämt men man behöver inte använda det varje gång man tvättar håret . Någon gång i veckan blir håret alldeles utmärkt . 
Man provar sig fram med olika produkter lite då och då , nu har jag provat Moroccoanoil , schampo , balsam och hårinpackning och jag blev så nöjd att jag måste bara rekomendera den till er . Ta även del av specialerbjudandet nedan. Man vill ha vackert och friskt hår .

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Ett härligt schampo som hjälper till att stärka ditt hår! Den milda, rengörande och stärkande formulan hjälper till att vårda skadat hår. Rik på antioxidanter, keratin och fettsyror hjälper den till att ge håret spänstighet, glans och fukt.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Ett härligt balsam som hjälper till att stärka ditt hår! Den milda, rengörande och stärkande formulan hjälper till att vårda skadat hår. Rik på antioxidanter, keratin och fettsyror hjälper den till att ge håret spänstighet, glans och fukt.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Denna ljuvliga hårinpackning är rik på arganolja och vegetabiliskt protein som ger näring på djupet till håret för att stärka och förbättra elasticiteten - för ett starkt, välmående hår!
  • Passar matt & skadat hår.

Special Erbjudande ! Moroccanoil Special Edition Moisture Repair Shampoo & Conditioner Duo Här !


Moroccanoil

Moroccanoils berättelse startade när medgrundaren Carmen Tal reste runt i Israel och gjorde en färgbehandling som lämnade hennes hår i väldigt dåligt skick, då tog en vän med henne till en salong där hon fick en otrolig oljebehandling som lämnade hennes hår glansfullt, mer hanterbart och mjukt - och på den vägen är det.
Moroccanoil®, ett märke med passion för vackert hår. Moroccanoils produkter innehåller näringsrika, innovativa formulas som ger magnifika resultat. Produkterna som verkligen fungerar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar