måndag 21 september 2015

Make Up Tips....bareminerals Blemish Remedy foundation för en underbart vacker jämn hy som reducerar skönhetsskavanker - Här hittar du denMake Up Tips....bareminerals Blemish Remedy foundation för en underbart vacker jämn hy som reducerar skönhetsskavanker - Här hittar du den

När man vill få en snygg underbar hy och här ser ni skillnaden jag tycker den är helt otroligt bra - Skulle inte byta ut den mot någon annan .

bareMinerals Blemish Remedy Foundation
bareMinerals Blemish Remedy Foundation är en skonsam och effektiv, icke-uttorkande, mineralpuder-foundation som hjälper dig att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, som t.ex blemmor och rodnader.
Denna foundation är berikad med aspenbark och tea tree-olja som hjälper till att främja en klarare, jämnare hudton. bareMinerals Blemish Remedy Foundation hjälper till att reducera synbarheten av rodnader, utbrott och porer, samtidigt som den hjälper till att absorbera överflödigt sebum och reducera glans. Den är berikad med krämiga, lätta mineraler som gör det enkelt att skapa en felfri täckning. För en jämnare, strålande hy!

Idealisk för dig med rodnader, blemmor, utbrott eller stora porer.
Berikad med Aloe som hjälper till att återfukta huden.
Berikad med Aspenbark & Tea Tree-olja som främjar en klarare, jämnare hudton.
Berikad med Salicylsyra som hjälper till att förebygga att nya utbrott & blemmor uppstår.
Dermatologiskt testad.
Täpper inte igen porerna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar